"Регіони", виявляється, не хочуть тиснути на правоохоронців

Середа, 16 березня 2011, 11:31

У Партії регіонів заявляють, що Верховна Рада не має права тиснути на правоохоронні органи.

Таким чином лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов прокоментував результат и голосування за постанову стосовно переслідувань активістів Податкового майдану.

"Ми не повинні вказувати правоохоронним органам і слідчим органам, як їм вчиняти. У нас має діяти закон. І якщо в рамках діючого закону правоохоронні органи щось десь порушать, тоді органи нагляду мають право розглянути це питання", - зазначив він.

У свою чергу депутат від БЮТ Наталія Королевська заявила, що фракція наполягає на створенні ТСК щодо переслідування учасників акцій протесту проти Податкового кодексу (проект відповідної постанови внесений до порядку денного середи).

Крім того, за її словами 21 березня в основних регіонах України стартує автопробіг на підтримку заарештованих активістів, який завершиться 25 березня у Києві.

"Основною вимогою учасників автопробігу буде припинити кримінальне переслідування, припинити фіскальний тиск і ухвалити у Верховній Раді закон про спрощену систему оподаткування, а також не допустити прийняття ганебної пенсійної реформи", - зазначила Королевська.

Як відомо, раніше Верховна Рада відхилила постанову про порушення конституційних прав громадян, яких було арештовано або затримано після Податкового майдану.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування