Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича просять зберегти радіо, частоти якого віддали компанії-новачку

Четвер, 17 березня 2011, 13:48

Всеукраїнська радіомережа "Мелодія" просить президента Віктора Януковича уберегти її від закриття і зберегти в інформаційному просторі України.

Як сказано у зверненні трудового колективу радіомережі до президента, "Мелодію" намагаються остаточно закрити із застосуванням "корупційних механізмів".

Колектив "Мелодії" звертався до Януковича по захист 14 березня, однак 16 березня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення все ж віддала частоти "Мелодії" досі "невідомому ані в журналістських, ані в творчих колах" мовнику – ДП "Новий обрій".

"Без Вашого втручання нам залишилось існувати лічені дні, а може й години. Ми вже найближчим часом очікуємо на практичні дії зі знеструмлення наших передавачів", - ідеться у зверненні до президента.

"Просимо Вас терміново призначити та очолити комісію з розслідування ситуації навколо знищення першої незалежної всеукраїнської радіомережі", - заявляє колектив "Мелодії".

Радіокомпанія вирішила щогодини транслювати це звернення у своєму ефірі, доки не отримає офіційної відповіді від Януковича або запрошення для безпосередньої зустрічі з президентом.

"Просимо негайно втрутитися у ситуацію та зберегти першого незалежного загальнонаціонального українського мовника", - закликає радіо "Мелодія".

 

"Українська правда""

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...