Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман не сподобалось, що Тимошенко підглядає за Кисельовим

Субота, 19 березня 2011, 09:59

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман висловлює стурбованість тим, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко "стежить" за журналістом Євгеном Кисельовим.

Так вона прокоментувала УНІАН репліку Тимошенко у п’ятницю в ефірі програми "Велика політика" про те, що Кисельов напередодні відвідував офіс іншого учасника ток-шоу Інни Богословської.

"Мене у цій ситуації стривожило ось що: в Україні, як виявляється, стежать за журналістами. Адже, що Тимошенко заявила у прямому ефірі, що вона знає, куди ходив Кисельов, де він був у цей день, на цю годину, означає, що за Кисельовим стежать. А якщо в країні стежать за журналістом політики, звідки би вони не були – від влади чи з опозиції – це викликає однакову величезну тривогу", - наголосила Герман.

Тому, за її словами, "це є свідченням, що політики, які на словах захищають демократію, про суть демократії не мають жодного поняття".

"Виникає великий сумнів, чи розуміє Тимошенко, що таке демократія, якщо дозволяє собі стежити за журналістом", - додала Герман.

Як повідомлялося, у п’ятницю в ефірі програми "Велика політика з Євгеном Кисельовим" на телеканалі "Інтер" Тимошенко запитала у ведучого, що він напередодні програми робив в офісі Богословської. На це Богословська відповіла, що вони обговорювали документальний фільм про Михайла Булгакова.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...