Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" заплатили за годину прямого ефіру 160 тисяч

Вівторок, 22 березня 2011, 22:27

В середу о 13:15 Перший Національний в прямому ефірі транслюватиме збори депутатів рад усіх рівнів від Партії регіонів.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

"Учасники зборів обговорять завдання депутатів усіх рівнів від Партії регіонів та визначать наступні кроки задля поліпшення добробуту кожної української родини, що закладено у передвиборній програмі президента Януковича", - йдеться у повідомленні.

Генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф повідомив "Телекритиці", що за годину ефіру "Партія регіонів" сплатила 160 тисяч гривень - відповідно до рекламних розцінок каналу.

"Це звичайна практика для нашого каналу. Ми відкриті для всіх політичних сил, оскільки такі трансляції дають хороші показники перегляду. Для прикладу, в минулому році в ефірі Першого Національного глядачі могли побачити партійні з'їзди "Сильної України", "Нашої України", "Партії регіонів", - уточнив він.

"Ми спрацювали як рівноправні партнери, був укладений договір за рекламними розцінками Першого Національного, а розмір отриманої нами суми - 160 тисяч гривень за годину ефіру - відсіче будь-які дозвільні розмови про непрозорість схем фінансування", - уточнив Бенкендорф.

За його словами, НТКУ дуже радіє цим грошам. Вони будуть спрямовані на фінансування першочергових потреб телекомпанії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування