Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Липовий ордер на арешт Ульянченко - результат війни за "Нашу Україну"?

Середа, 23 березня 2011, 09:14

Неправдива інформація про ордер на арешт Віри Ульянченко може бути елементом внутрішньої боротьби в партії "Наша Україна".

Про це пише газета "Сегодня" з посиланням на джерело, близьке до керівництва партії.

Видання нагадує, що "всередині "Нашої України" розгорнулася боротьба між прихильниками Валентина Наливайченка і Віктора Ющенка".

За словами джерела, інформація про ордер на арешт Ульянченко "може мати американське коріння", йдеться у публікації.

"Штати хочуть послабити позиції противників Валентина Наливайченка в "Нашій України". Наливайченко був у Штатах влітку 2010-го і здобув непогані контакти в конгресі і держдепі", - сказав співрозмовник.

"Там ніколи не були зачаровані Януковичем, але і Тимошенко не сприймають. Тому готові вкласти гроші у відродження "Нашої України". А Ющенко, на їхню думку, є відпрацьованим матеріалом і лише гальмує це відродження", - зазначив він.

"Водночас Ульянченко очолює ту частину "Нашої України", яка підтримує повновладдя Ющенка на противагу Наливайченку", - заявило джерело.

За його словами, "злив компромату проти Ульянченко може на цьому і не закінчитися - тільки тепер можуть згадати не забуту "Бласко", а більш близькі події", зазначає газета.

"У партії ходять чутки про викрадені кошти "Нашої України", яка в період керівництва Ульянченко політрадою (з травня 2009 по вересень 2010) взагалі залишилася без грошей", - сказало джерело.

"Днями Ющенко викликав до себе Тарасюка і Ульянченко і вимагав у них грошей на партію, але вони сказали, що грошей немає. Грошей немає і в самого Ющенка, причому не тільки на партію, але навіть на садівника на його дачі", - зазначив співрозмовник.

"Гроші є у Бондарчука (екс-глава "Укрспецекспорту"), але він не хоче давати, тому що вважає, що їх розкрадуть. Він готовий давати гроші тільки тоді, коли реальним розпорядником буде Наливайченко", - додав він.

Як відомо, "справа "Бласко" - це справа про розкрадене на початку 90-х Чорноморське пароплавство, яке перетворили на держкомпанію "Бласко", генпредставником якої і була Ульянченко.

За інформацією видання, в 90-і роки, "коли розкрилася афера з "Бласко", Ульянченко кілька років ховалася в США, і американську прокуратуру це не хвилювало".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...