Азаров пообіцяв підлеглим надавати "по шапці"

Середа, 23 березня 2011, 10:25

Прем’єр-міністр Микола Азаров доручив підлеглим впродовж місяця розробити концепцію реформування податкової та митної служби.

Відповідну вимогу він поставив перед міністрами економіки, фінансів та керівництвом Податкової на засіданні в середу, 23 березня.

"Водночас, не чекаючи рішення з цього питання, вимагаю переглянути підходи до фіскального адміністрування і спростити правила для платників податків", - сказав Азаров.

"Уряд жодного дня не буде терпіти ситуацію, яку створили для бізнесу, коли підприємці змушені стояти в чергах, а не працювати", - запевнив прем’єр.

Він також закликав чиновників "не заважати бізнесу працювати" і додав, що кожен факт перешкоджання роботі підприємців буде розцінюватися "як саботаж і диверсія проти України".

"Я хочу наголосити для всіх чиновників: той, хто вважає, що влада впала йому на голову, як шапка Мономаха, і можна не дбати щодня про добробут людей, – той негайно по шапці і отримає", - заявив Азаров.

Крім того, він розкритикував Міністерство фінансів, Міністерство економічного розвитку і торгівлі, Податкову та Держмитслужбу, а також особисто Андрія Клюєва та Федора Ярошенка, за те, що досі не розроблено положення про спрощену систему оподаткування.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування