Азаров розповів, як він боровся з саботажниками

Середа, 23 березня 2011, 13:34

Прем'єр Микола Азаров критикує місцеву владу за штучний дефіцит продуктів харчування.

Про це він сказав на загальних зборах депутатів всіх рівнів Партії регіонів.

"Проти нас ведеться цілеспрямована робота. Іноді вона досягає своєї мети. Нещодавно довелося розглядати питання з так званими перебоями з хлібом в трьох містах Луганської області", - сказав Янукович.

"Хіба це нормально, що для вирішення цього питання підключався президент і прем'єр? А де ж наші і партійні організації і голови адміністрацій, в тому числі і голова обладміністрації?", - обурився він.

Азаров розповів, що 8 березня мав з цього приводу "жалісну розмову" з губернатором Луганщини Володимиром Пристюком.

"Він там почав мені аргументи висловлювати. Які можуть бути аргументи, коли країна вперше за багато років забезпечена дворазовим запасом зерна і борошна?", - обурився Азаров.

"Коли прокурорська перевірка прийшла на це підприємство, то вона виявила запаси борошна достатні, щоб не припиняти випічку хліба. Це що, саботаж, свідома диверсія? І на всю країну ЗМІ розтиражували, що нібито десь, а значить, можливо, і в усій країні, почнуться перебої з хлібом!", - додав він.

Азаров запевнив, що зараз "ніяких перебоїв ніде немає, борошно в країні є, є доступний хліб, і він буде".

"Два заступники губернатора зняті з роботи. Проти директора хлібокомбінату, який вчинив такі дії, порушено кримінальну справу, його затримано. Правда, за рішенням ліберального суду на підписку на невиїзд випущено на свободу", - сказав він.

"Але це ще дуже м'які висновки. Поступово, будьте певні, у людей повернеться довіра до влади. Зараз вони чують слово "дефіцит" і роблять покупки про запас. Нам ще потрібен рік, щоб були в країні створені достатні запаси всього і всієї, я маю на увазі життєво необхідні продукти", - додав прем'єр.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування