Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

АвтоМайданівці не збираються блокувати Януковича

Четвер, 24 березня 2011, 16:56

Організатори АвтоМайдану просять громадян не піддаватися на провокації і не здійснювати жодних протизаконних дій.

Про це заявив член Координаційної Ради Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України Андрій Панаетов, повідомляє прес-служба організації.
 
"Всеукраїнський автомобільний марш протесту замислювався і здійснюється як мирна акція. Організатори акції не планують жодних антизаконних дій і просять не піддаватися на провокаційні заклики блокувати адміністративні будівлі або будь-яким іншим способом порушувати закон", - сказав він.
 
Панаетов зазначив, що з'явилися заяви різних організацій, які не мають жодного відношення до організації АвтоМайдану, "про намір привнести в нього свої політичні вимоги, заклики блокувати адміністративні будівлі в Києві".
 
"Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу Україна, яку я представляю, не розділяє ці екстремістські вимоги і просить громадян України утриматися від порушення громадського порядку", - сказав він.

"Наші вимоги в першу чергу економічні та соціальні - ми наполягаємо на тому, щоб малому і середньому бізнесу залишили можливість працювати на єдиному податку, припинили репресії з боку контролюючих органів, створили можливості для розвитку підприємництва в Україні", - додав Панаетов.
 
На його думку, "провокаційні заяви" політичних організацій робляться для того, щоб дати привід владі шляхом судових рішень заборонити проведення мирних акцій підприємців і спробувати зірвати урочисте об'єднання Західної і Східної колон маршу в Києві.
 
Панаетов підкреслив, що офіційними джерелами інформації про проведення АвтоМайдану є сайт Асамблеї малого та середнього бізнесу http://pidpr.com, http://asambleya.org.

Як відомо, активісти Коаліції учасників помаранчевої революції заявляли, що планують зустріти в Києві колону учасників автопробігу "Відбери у олігархів Україну, поверни її громадянам!" і заблокувати машинами адміністрацію президента.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування