Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз вважає, що політичного інтересу до Кучми нема

Четвер, 24 березня 2011, 21:48

Порушення кримінальної справи проти колишнього президента Леоніда Кучми навряд чи має політичне забарвлення.

Таку думку озвучив колишній спікер Верховної Ради Олександр Мороз в ефірі телеканалу ТВі, коментуючи факт порушення кримінальної справи проти Кучми.

"Наслідки політичні, якісь проекції, завжди є в будь-якій справі, і можливо тут щось і передбачається, але я якихось очевидних підстав для цього не бачу. Немає такого розкладу політичних інтересів, який би вимагав ось такий ще доважок зробити", - зазначив він.

"Я вважаю, що тут є різні причини, але об’єктивно, виходячи із розслідування справи Пукача, на мій погляд, виникла потреба її завершити, подати до суду", - додав він.

"Були дві спроби подати до суду з версією про те, що замовником і організатором цього злочину був Юрій Кравченко, але це абсолютно безпідставна версія. Тим паче, що записи свідчать про те, що він не охоче брався взагалі за виконання цих доручень. І реакція суспільства до такого абсолютно негативна, бо всі розуміють, що це брехня", - уточнив Мороз.

Як відомо, щодо екс-президента порушена кримінальна справа за статтею "перевищення влади" і віддання незаконного розпорядження керівництву МВС, що призвело до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування