Мельниченко прийшов на очну ставку з Кучмою

Понеділок, 28 березня 2011, 13:07

Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко прийшов на очну ставку з екс-президентом Леонідом Кучмою.

Про це він заявив журналістам перед тим, як увійти до будівлі прокуратури, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Що стосується очної ставки, очна ставка планується прямо зараз. Що на ній буде, які питання, - я думаю прокуратура, якщо буде вважати за потрібне, може дати", - сказав Мельниченко.

У свою чергу адвокат екс-майора Павло Сичов повідомив, що Мельниченко дав докладні свідчення про те, яким чином були зроблені записи. "Коли, де, за допомогою чого і як", - пояснив адвокат.

"Більше того, його свідчення були підтверджені в ході слідчого експерименту при відтворенні в кабінеті, були проведені технічні записи, які піддавалися експертом дослідженням, які показали, що записи зробити можливо", - зазначив він.

"Більше того, Миколою Івановичем були надані оригінали записів. Ці оригінали теж були підтверджені експертними дослідженнями, і наскільки вам всім відомо, зарубіжні експерти підтвердили автентичність записів", - додав Сичов.

Крім того, Мельниченко не став відповідати на питання журналістів щодо своєї поїздки до Москви. "Я прошу вибачення, мене прямо зараз чекають у кабінеті слідчого на очну ставку", - зазначив він.

Як відомо, щодо Кучми порушена кримінальна справа за статтею "перевищення влади" і віддання незаконного розпорядження керівництву МВС, що призвело до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Записи екс-майора Держохорони Миколи Мельниченка у кабінеті Кучми залучені в якості речових доказів у цій справі.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування