Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров вимагає від Тимошенко вибачень за бруд, вилитий у Брюсселі

Вівторок, 29 березня 2011, 14:40

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що Юлії Тимошенко варто вибачитися за критичні висловлення щодо України під час її недавнього відвідування Брюсселю.

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі прем'єра.

При цьому, у коментарі, що надійшов у розпорядження агентства у вівторок, вказується, що Азаров не висловлювався з приводу від'їзду Тимошенко в Брюссель і не бачить причин реагувати на її вимоги вибачень з цього приводу.

"Азаров ніколи нічого не говорив про те, куди поїде або не поїде, повернеться чи не повернеться пані Тимошенко. Так що, даремно Тимошенко пропонує перепрошувати. Немає за що. Зате поливши України брудом за кордоном - це те, за що перепрошувати потрібно", - повідомили агентству.

У коментарі також відзначається, що лідер "Батьківщини" при спілкуванні з єврочиновниками не висловила "жодної тези про те, як опозиція збирається вести цивілізований діалог із владою - одні обвинувачення, скарги і тенденційні оцінки".

"Прем'єр-міністрові в принципі байдуже, де знаходиться пані Тимошенко, оскільки для виходу з кризи, реформування країни, розвитку економіки, і підвищення рівня життя в Україні (тобто, для того, чим займається глава уряду) користі від неї (від Тимошенко) ніякої, що вона незаперечно довела своєю діяльністю", - також сказано в коментарі.

Як повідомлялося, лідер "Батьківщини" після повернення з Брюсселю наприкінці попереднього тижня вимагала вибачень від усіх політиків, які підозрювали її в спробах утекти з країни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...