Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Телеканал зняв з ефіру вірші про Медведєва і Путіна

Середа, 30 березня 2011, 19:28

Російський телеканал "Дощ" зняв з ефіру вірш Дмитра Бикова з проекту "Людина і громадянин" про взаємини в тандемі президента Дмитра Медведєва і прем'єр-міністра Володимира Путіна.

Як повідомляє Gazeta.ru, вірші, зокрема, про полеміку президента і прем'єра щодо ситуації в Лівії.

"Незважаючи на те що вірш написано, як завжди, дуже талановито, на наш погляд, в ньому є фрази, які здатні образити не політика, а людину. А нам цього дуже не хочеться. І це позиція нашого телеканалу завжди. Ми пам'ятаємо про свою обіцянку бути відкритими і чесними", - пояснила це рішення гендиректор "Дощу" Наталія Синдєєва у своєму Facebook.

У вірші "Тандем в Росії більше, ніж тандем" Биков згадує недавню полеміку між Медведєвим і Путіним, які розійшлися в оцінках західної операції проти режиму Муамара Каддафі в Лівії:

"Потом с усмешкою рисковой
Сказал я, пальцем погрозя,
Что, мол, на Ливию Крестовый
Поход устраивать нельзя.
И услыхал от друга строго,
Мол, мы пойдем другой дорогой!"

Звертаючись до президента, Биков, мабуть, від імені Путіна, написав: "Запомни, Дима, ты из младших", "Зачем тебе со мною ссора? Иль ты наслушался ИНСОРа и ряд других?".

Як відомо, минулого тижня Путін назвав операцію в Лівії хрестовим походом, через кілька годин Медведєв заявив, що такі висловлювання неприпустимі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування