Гриценко пропонує скинутися на "Таврію" для дружини Януковича

Вівторок, 12 квітня 2011, 13:58

Депутат Анатолій Гриценко пропонує урядовцям "скинутися" на два автомобіля "Таврія" для президента Віктора Януковича та його дружини.

Про це він заявив, коментуючи той факт, що у декларації про доходи президента зазначається, що ні в Януковича, ні у його дружини немає автотранспорту.

Депутат вважає таку ситуацію вкрай принизливою і неприпустимою: "За своєю значимістю вона виходить на рівень загрози національній безпеці. Якщо не вирішити цю проблему невідкладно, вона буде лише загострюватися".

Гриценко стурбований тим, "що буде з Януковичем після переобрання, адже в нього навіть не буде можливості вивезти всі свої персональні речі з Банкової, бо немає на чому", йдеться у повідомленні сайту політика.

"Проблему особисто Януковича ще можна відтермінувати в часі, бо в нього є службовий автомобіль. Проте Людмила Янукович, його дружина, зараз немає автотранспорту і змушена ходити по магазинах, ринках тощо пішки. Це створює дуже багато незручностей", - зазначив він.

Гриценко вважає, що "багатші члени урядової команди, які задекларували багатомільйонні статки – Клюєв, Колесніков, Бойко, Льовочкін, навіть Ганна Герман з годинником вартістю у десятки тисяч доларів – могли б "скинутися і купити родині президента принаймні дві вітчизняні "Таврії", йдеться у повідомленні.

"Це та ситуація, де гасло "Багаті поділяться з бідними" треба реалізувати невідкладно", - заявив депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News