Кучма розповів, як його ледве не задушили в обіймах у Москві

Четвер, 14 квітня 2011, 12:06

Московська колегія адвокатів пропонувала свої послуги по захисту Леоніда Кучми.

Про це він повідомив журналістам перед допитом у Генпрокуратурі, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Він відзначив, що йому зробили дуже теплий прийом у Москві.

"Мені зараз говорити некоректно з мого боку, реакція абсолютно ясна і зрозуміла. У мене і сумнівів узагалі не було, що могла бути інша реакція, тому що мене з обійм не випускали цілий вечір, на урочистих зборах особливо", - сказав він.

Уточнюючи на прохання журналістів, що в Росії говорили про "справу Гонгадзе", Кучма сказав: "Ну що росіяни можуть сказати? Говорили усі такими словами, що мені на камеру говорити незручно".

"Ну, людина, десять років пробувши президентом, - невиїзна... Можна це уявити? Особливо за день, коли мені треба було летіти. Але це без коментарів. Я думаю, це просто було непорозуміння від малих чиновників, які цим займалися", - запитав Кучма.

На питання, чи пропонували йому росіяни свою допомогу, Кучма відповів: "Я не прошу допомоги... Я одержую масу листів, дзвінків із усіх країн, у тому числі від адвокатів російських, Московська колегія адвокатів запропонувала свої послуги, але я думаю, що в нас досить своїх сил, щоб професійно з цією справою розібратися. Але мені приємна була їхня моральна підтримка".

11 квітня Генеральна прокуратура усе-таки відпустила Кучму в Москву на святкування Дня космонавтики.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування