Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" вимагають покарати винних в "звірячому побитті"

Понеділок, 18 квітня 2011, 19:55

В Партія регіонів вимагають перевірити інформацію про побиття людей у Заставнівському районі Чернівецької області представниками своєї партії.

Про це йдеться в заяві прес-служби партії, оприлюдненій в понеділок.

"Ми звертаємося до Генпрокуратури, Міністерства внутрішніх справ із закликом оперативно вжити необхідних заходів, забезпечити ґрунтовне вивчення та перевірку викладеної у пресі інформації й у випадку її підтвердження притягти до передбаченої законом відповідальності всіх винних у протиправних діях - незалежно від партійної приналежності та займаних посад", - йдеться в заяві.

"Застосовуючи свої брудні маніпулятивні технології, наші політичні опоненти намагаються з максимальною ефективністю для себе використати цей інцидент для дискредитації нашої політичної сили, звинувачують Партію регіонів нібито у приховуванні даного факту від ЗМІ та громадськості", - заявили в "Регіонах".

В партії інцидент назвали "провокацією".

"На відміну від БЮТ, у нас немає і ніколи не буде досвіду рятування високопосадових негідників, які свого часу організовували полювання на людину, забили її до смерті, а потім за підтримки одного всім відомого колишнього міністра внутрішніх справ намагалися вдавати з себе жертв озброєного нападу", - зазначається в заяві.

Як відомо, раніше повідомлялося, що в Чернівецькій області представники Партії регіонів, побили чотирьох громадян.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування