"Батьківщина": побиті рибалки зникли

Вівторок, 19 квітня 2011, 12:45

Чотири громадянина, які були побиті у Чернівецькій області, зникли.

Про це "Українській правді" повідомив заступник керівника Чернівецької облорганізації "Батьківщини" Василь Мельник.

За його словами, двоє з чотирьох потерпілих зникли з обласної лікарні, інші двоє - зі своїх місць проживання.

"Сьогодні ранком ми хотіли поцікавитися, як у них справи, і нікого ніде не виявили. При чому вдома не виявилося нікого, навіть рідних, будинки просто закриті і нікого немає. Телефонного зв'язку немає також ні з потерпілими, ні з родинами.", - сказав Мельник.

За його словами, в обласній лікарні йому повідомили, що приблизно о 4 ранку потерпілі були вивезені з лікарні невідомими.

"Зараз є інформація, що всі четверо дають свідчення в обласній прокуратурі. Однак офіційно слідчі прокуратури взяли свідчення вчора прямо в палаті", - наголосив він.

Мельник заявив, що у Заставнівській районній міліції йому підтвердили, що потерпілі дійсно знаходяться у прокуратурі на допиті.

"У зв'язку з тим, що вони зникли о 4 ранку з лікарні, і вночі з ними працювали, я підозрюю, що вони можуть змінити свідчення", - сказав він.

Як відомо, у понеділок прес-служба "Батьківщини" поширила заяву про те, що в Чернівецькій області представники Партії регіонів побили чотирьох громадян.

Чернівецькі рибалки стверджують, що їх побили голова Чернівецької райдержадміністрації Михайло Бойчук і його зять.

Сам Бойчук заявив, що 14 років є інвалідом через відсутність правої ноги, тому ніяк не міг зробити того, в чому його звинувачують.

Водночас керівник облорганізації Партії регіонів Михайло Папієв заявив, що голова райдержадміністрації Михайло Бойчук "не є депутатом обласної ради" та "не є членом Партії регіонів".

Однак у вівторок губернатор зробив подання на звільнення Бойчука.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News