Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Регіонах" обіцяють подумати над кадрами

Вівторок, 19 квітня 2011, 19:17

Партія регіонів вивчить систему роботи з кадрами після інциденту з головою Заставнівської райдержадміністрації Чернівецької області.

Про це повідомив депутат від Партії регіонів Володимир Рибак, повідомляє прес-служба партії.

За словами Рибака, інциденти, що відбулися в Чернівцях та Луганську, будуть вивчені, і керівництво партії обов'язково прийме по ним рішення.

"Ми зараз розбираємося з цим питанням. За день-два буде ясно. І якщо те, що прозвучало у повідомленні, підтвердиться, такі люди повинні бути притягнуті до відповідальності відповідно до закону і ніколи не зможуть працювати на посаді, яку займають. Є закони, і вони для всіх однакові", - підкреслив політик.

Рибак переконаний, що якщо факти, викладені журналістами, відповідають дійсності, то таким людям взагалі не місце в партії.

"Цей випадок заслуговує на увагу і змусить більш ретельно відбирати тих кандидатів, яких ми рекомендуємо на ті чи інші посади. Ми ще раз вивчимо систему роботи з кадрами", - заявив він.

При цьому парламентарій підкреслив, що, незважаючи на те, що партія сьогодні нараховує в своїх рядах 1400 тисяч чоловік, навіть такі одиничні випадки не прикрашають "Регіоналів".

"Ні про який прийом у партію ми мову не ведемо. Ми ведемо розмову про відбір в партію найбільш підготовлених людей. Маючи 1400 тисяч членів партії і маючи кілька випадків - це погано, але необхідно працювати. Цього не повинно бути", - підкреслив Рибак.

Він також заявив про необхідність посилити роботу партійних організацій з підготовки кадрового резерву на посади керівників усіх рівнів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування