Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лукашенко зізнався, що його нудило від демократії

Четвер, 21 квітня 2011, 18:27

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявляє про намір посилити контроль за фінансуванням білоруських політичних партій і засобів масової інформації з-за кордону.

Про це Лукашенко заявив в четвер під час виступу в парламенті з посланням до білоруського народу, передає УНІАН.

"Нам треба цю годівницю закрити. Жодні політичні процеси і навіть засоби масової інформації не можуть фінансуватися з-за меж країни. Не можуть і все. Така ситуація. Буде стабільною держава, ситуація буде інша — ми подивимося по-іншому на ці процеси", - сказав він.

"А сьогодні це треба припинити. Тому що гроші дадуть на листівки, де закликатимуть повалити, поламати, вбити, застрелити. Найбільше дадуть грошей ось на такі акції з-за кордону", - сказав Лукашенко.

Президент Білорусі вкотре наголосив, що влада забезпечила повну прозорість виборчого процесу під час останніх виборів президента.

"Напередодні президентських виборів ми додемократизувалися до того, що не тільки вас, а й мене, як людину, яка ухвалює рішення, нудило - ну вже стільки було демократії, що просто нудить", - сказав він.

За його словами, "групи людей і політики" радили йому допустити Євросоюз і ОБСЄ до підрахунку голосів на виборах 19 грудня 2010 року.

"Я б і на це погодився. Тільки це вже приниження держави. Ми зробили все, щоб ці вибори були прозорими", - наголосив Лукашенко.

Раніше в четвер повідомлялося, що у Партії регіонів приступили до розробки подібного законопроекту, який покликаний забезпечити контроль за фінансуванням громадських організацій в Україні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...