Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чугуївський бізнесмен стверджує, що відстрілювався від ножа

Четвер, 28 квітня 2011, 10:59

Член виконкому Чугуївської міськради Олександр Семенюта стверджує, що в одного з рибалок, по яким він відкрив стрілянину, був ніж.

Про це пише Комерсант-Україна з посиланням на першого заступника начальника Чугуївського райвідділу міліції Сергія Сергєєва.

Як відомо, місцевий житель Віталій Денисов заявив у міліцію про напад на нього з боку Семенюти.

За словами Денисова, коли вони разом з родичем рибалили на одному зі ставків Чугуєва, до них на автомобілі під'їхав Семенюта, який орендує водойму.

Денисов заявив, що Семенюта штовхнув його у воду і зробив два постріли з карабіна, схожого на автомат Калашникова, у повітря й у землю.

Видання зазначає, що слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, виявила стріляну гільзу калібру 7,62 мм та зламану вудку.

У ході опитування співробітниками міліції бізнесмен підтвердив факт застосування зброї, посилаючись на необхідність самооборони.

"Один з чоловіків тримав у руках ніж, через що він вирішив зробити декілька попереджувальних пострілів", - розповів перший заступник начальника Чугуївського райвідділу міліції.

Крім того, повідомляється, що Семенюта подав зустрічну заяву за фактом загрози своєму життю і замаху на приватну власність. Зараз міліція розшукує свідків інциденту і вивчає його обставини.

"У того, хто стріляв вилучено зареєстрований мисливський карабін АКМС-МФ-1 калібру 7,62 мм і передано на експертизу для встановлення факту його використання під час інциденту. За результатами перевірки буде прийнято рішення про порушення кримінальної справи", - йдеться у публікації.

Як відомо, 16 квітня глава Заставнинської райдержадміністрації Чернівецької області Михайло Бойчук, його брат Василь, зять і двоє охоронців приватних ставків побили чотирьох осіб за те, що вони без дозволу ловили рибу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування