Яценюк не хоче займатися проституцією в групі

Субота, 30 квітня 2011, 08:53

Лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк не збирається формувати власну депутатську групу в парламенті нинішнього скликання, бо вважає це зрадою виборців.

"Як можна створити групу – це ж зрада, в першу чергу, людей, тому що люди не голосували за ту групу, яку я створю", - заявив він у п’ятницю ввечері в ефірі "5 каналу".

"Після парламентських виборів це буде голосування за партію "Фронт змін", це буде кредит довіри тим людям, яки пройдуть до Верховної Ради, і тоді треба формувати фракцію", - додав Яценюк.

"А це такий політичний торг, на кшталт політичної проституції - ну давайте сьогодні зберемо одну групу, потім другу", - заявив Яценюк.

За його словами, кожна груп у парламенті "займається тільки одним – лобіюванням власних інтересів, а не лобіюванням інтересів людей".

На питання, що заважає опозиції мати єдиного лідера, Яценюк відповів, що не можна відповідати за всі опозиційні політсили, треба відповідати кожен за себе.

"Не можна відповідати за всіх, кожен має відповідати за свою роботу. Я можу тільки сказати про те, чим займається політична партія "Фронт змін" і що роблю я, як лідер опозиційної партії" – заявив політик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News