Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок: події у Львові - це провокація влади

Вівторок, 10 травня 2011, 14:36

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що влада зробила усе, "щоби провокації у Львові 9 травня відбулися".

Про це він написав у своєму блозі на "Українській правді".

"В цьому намаганні розбурхати Львів, провокатори від влади брутально принизили місцеву громаду, свавільно знехтували рішеннями органів місцевого самоврядування, цинічно потопталися по судовому рішенню, ухваленому іменем України", - зазначив Тягнибок.

За його словами, ВО "Свобода" здійснило "усі необхідні законні профілактичні кроки, щоби не допустити 9 травня у Львові провокацій, які анонсували промосковські екстремісти".

"Напередодні провокацій 9 травня "Свобода" неодноразово зверталася до правоохоронних органів з вимогою не допустити будь-які провокації у Львові 9 травня. Наші депутати надали правоохоронцям інформацію про можливе застосування провокаторами зброї, спецзасобів", - наголосив Тягнибок.

"Влада здійснила і супроводжувала реваншистську "кривавопрапорну" провокацію без огляду на її можливі наслідки", - вважає він.

"Таку ганьбу, коли попри всі судові рішення, влада продовжує інсинуації, не витримали прості львів'яни, які вийшли на вулиці рідного міста, щоби захистити власну честь і гідність та не дати топтати Конституцію і закон", - написав Тягнибок, додавши, що "це була відповідь львівської громади на антиукраїнську провокацію".

"9 травня 2011 року у Львові не було протистояння протилежних політичних сил. Це була брутальна провокація влади, яка повинна нести повну відповідальність за свої ганебні дії", - зазначив він.

Як відомо, напередодні у Львові відбулися сутички між представниками "Свободи" і представниками партій КПУ, "Родіна", "Русское единство", ветеранами війни.

В ході однієї із сутичок  з травматичної зброї було поранено помічника депутата Львівської міськради Олега Ковпака.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...