На Банковій запевняють, що бійці Могильова спрацювали гарно

Вівторок, 10 травня 2011, 22:47

Правоохоронні органи, під час подій 9 травня у Львові, зробили все, що могли в тій ситуації.

Про це повідомила радник президента Ганна Герман в ефірі 5 каналу.

"Як би не було правоохоронних органів там, то не вдалося б уникнути масових зіткнень, масових конфліктів і масового кровопролиття. Власне правоохоронні органи зробили все, що могли в тій ситуації", - заявила вона.

"Вони солдати. Знаєте, їм сказали розривати, охороняти людей, не допустити зіткнення і вони робили все", - сказала Герман.

"Що потрібно зараз провокаторам? Провокаторам потрібне місце начальника Львівської міліції, щоб вони свого впхнули. Розумієте, ми думаємо з вами про Україну, а вони про посади", - уточнила радник президента.

"Про те, як зараз увірвати на тому скандалі щось для себе, для своєї партійки, щоб потім мати ще оце. Щоб потім якось з бандитів гроші брати через свого начальника міліції", - додала вона.

В свою чергу глава Львівської облради, член ВО "Свобода" Олег Данькевич заявив, що за сутички у Львові мають відповідати правоохоронні органи.

"Відбулася змова між представниками правоохоронних органів, між відповідними державними керівниками, у тому числі керівником Львівської обласної державної адміністрації, а також провокаторами від певних політичних сил, які управляються, можливо, навіть не з Києва, а ззовні - можливо, навіть, з Російської Федерації", - заявив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування