Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров хвалиться, що порозумівся з підприємцями

Субота, 14 травня 2011, 10:21

Прем’єр Микола Азаров заявляє, що під час круглого столу з підприємцями вдалося знайти спільну мову і зняти істотну частину питань.

"В процесі моєї зустрічі з підприємцями ми знайшли спільну мову і зняли істотну частину питань, яка досі залишалася", - сказав Азаров в інтерв’ю 5 каналу в п’ятницю.

"Я зустрічався з великою групою підприємців і прийшов до розуміння, наприклад: скасувати штрафні санкції, скасувати стягування соціального внеску з пенсіонерів та інвалідів, що працюють як приватні підприємці", - зазначив прем’єр.

"Ми домовилися про те, що вивчимо питання про зниження соціального внеску для осіб, які працюють на спрощеному оподаткуванні. Домовилися, що значно розширимо список тих видів робіт, за якими вони можуть бути платниками податку на додану вартість. Тобто їхні витрати можуть включатися до податкового кредиту, тим самим відкриваємо дорогу для того, щоб вони могли працювати з юридичними особами", - додав Азаров.

Він також заявив, що вважає так званий "День гніву", який має відбутися у Києві 14 травня, заполітизованою акцією.

"Це політизований захід. Україна потребує того, чого вона не мала 20 років незалежності - стабільності, спокою, стабільного розвитку, тобто послідовної реалізації тих кроків, які намічаються, в тому числі і в програмі реформ. Якщо не буде обстановки стабільності, якщо ми рішення будемо приймати під впливом стихійних подій - Україна ніколи не виберется з того болота, в якому вона знаходиться", - зазначив прем'єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...