"Регіоналка" порівняла закон про червоний прапор зі згвалтованою дівчиною

Субота, 14 травня 2011, 13:46

Депутат-регіонал Олена Бондаренко вважає, що дії представників радикальних організацій у Львові 9 травня спрямовані на підняття їх рейтингів перед виборами 2012 року.

Про це вона заявила в ефірі програми "Шустер Live", повідомляє сайт Партії регіонів.

"Вони чекають 2012 року і парламентських виборів. Ось це їх провокація, і це їх позиція", - підкреслила Бондаренко.

"Звинувачувати когось у тому, що ситуацію спровокував закон "Про червоний прапор"- це все одно, що звинувачувати молоду красиву дівчину, яка вийшла на вулицю, сподобалася гвалтівнику, і він її згвалтував. І виходить, що дівчина винна в тому, що вона просто красива і сподобалася гвалтівнику", - підкреслила депутат.

"Якщо, на думку "Свободи", якщо, на думку львів'ян, це була провокація, я хочу поставити вам питання, а де були ваші очі й розум, щоб не брати участь у цій провокації? Саме вашими руками цю провокацію зробили", - додала парламентарій.

Разом з тим, інший депутат від Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що нетерпиме ставлення українців до співвітчизників, які сповідують альтернативні політичні погляди, може призвести до припинення існування Української держави.

"Якщо ми не зрозуміємо, що ми повинні толерантно ставитися один до одного, то у нас не буде своєї держави, ми не використовуємо історичний шанс, і Україні перестане існувати на карті", - підкреслив він.

"Ми всі прекрасно розуміємо, що живемо не в ідеальному світі, і навколо нас, за кордоном, є сили, які зацікавлені дестабілізувати ситуацію в нашій державі. І якщо ми також не зрозуміємо, що повинні навчитися це розрізняти і протистояти цьому, те, що ми будували 20 років і з такими труднощами зберігали, можемо також враз втратити", - сказав також депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування