Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КС відремонтує собі "Мерседес" за ціною одного "Ланоса"

П'ятниця, 20 травня 2011, 17:00

Державні установи та підприємства з 10 по 13 травня уклали угоди на послуги з техобслуговування автомобілів та придбання запчастин на 3,73 мільйони гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Так, автобаза Конституційного Суду за 150 тисяч гривень придбала запчастини у ПП "Автотехпарт".

ТОВ "Автосаміт ЛТД" отримає 160 тис грн. за ремонт двадцяти Toyota Camry.

СП у формі ТОВ "Автомобільний Дім Україна Мерседес-Бенц" отримає 80 тис грн. за ремонт одного Mercedes Benz, що дорівнює вартості нового "Ланосу".

Водночас філія УМГ "Черкаситрансгаз" заплатить 59 тис грн. ТОВ "ВІП Автогруп" за ремонт трьох мерседесів, або по 20 тис грн. за один.

САТ ДГЗ Служби безпеки України заплатить 729 тис грн. ТОВ "Автосоюз" і ТОВ "Автолайф центр".

Міністерство юстиції заплатить 288 тис грн. ТОВ "Автолайф центр" за ремонт дванадцяти авто, або в середньому 24 тис грн. за один.

Київський національний торговельно-економічний університет заплатить 644 тис грн. ТОВ "Атлант-М Дніпровська набережна" і ТОВ "Джерман Моторз".

ДП "Центр державного земельного кадастру" заплатить 367 тис грн. ТОВ "Автолайф Центр" за ТО одинадцяти автомобілів, або 33 тис грн. за один.

Донецька дирекція УДППЗ "Укрпошта" заплатить 841 тис грн. кільком фірмам. З них 373 тис грн. піде на обслуговування автомобілів Lexus, Mazda, Nissan, Volkswagen.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування