Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У каральній службі кажуть, що Іващенку і камера зійде

Середа, 25 травня 2011, 16:46

Колишній виконувач обов’язків міністра оборони Валерій Іващенко, якого повернули з лікарні до слідчого ізолятора, зараз не потребує перебування у медичній частині СІЗО.

Про це повідомляє на своєму сайті Державний департамент із питань виконання покарань (Державна пенітенціарна служба).

Відомство нагадує, що 20 травня з дозволу Печерського райсуду Києва Іващенка вивезли зі слідчого ізолятора до Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги для проведення консультативного огляду та обстеження.

"24 травня, після проведеного діагностичного обстеження спеціалістами різного профілю вказаного медичного закладу, Іващенка доставлено до Київського слідчого ізолятора з відповідними рекомендаціями щодо подальшого лікування", - сказано в повідомленні.

"У ході проведеного обстеження у Іващенка виявлено ряд хронічних захворювань, проте без загострень та патологій. Перебування у медичній частині СІЗО Іващенко наразі не потребує", - запевняє Державна пенітенціарна служба.

Напередодні, 24 травня, адвокат Іващенка Борис Нечипоренко повідомив, що судове засідання у справі його підзахисного перенесено через неможливість конвоювання екс-чиновника.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...