У Пшонки похвалилися, що вже зайнялися Євро-2012

П'ятниця, 27 травня 2011, 18:24

Прокуратура проводить перевірки з питань законності використання бюджетних коштів, виділених для підготовки та проведення в Україні Євро-2012.

Про це розповіли в відділі зв'язків із засобами масової інформації Генпрокуратури.

Повідомляється, що прокуратурою Печерського району Києва порушено кримінальну справу проти директора державного підприємства, через дії якого на демонтаж пластикових сидінь стадіону ДП НСК "Олімпійський" зайво витрачено майже 250 тисяч гривень.

Прокуратурою Львівської області в інтересах держави в особі Кабміну пред'явлено позов до господарського суду області про визнання недійсним договору, на виконання якого із Держбюджету іноземній компанії сплачено 15,1 мільйонів гривень.

Зазначається, що фактична вартість виконаних робіт, за висновками контрольно-ревізійного управління в області, становить 180 тисяч гривень.

Прокуратурою Дніпропетровської області перевіряється законність проведення ДП "Дніпропетровський облавтодор" 11 тендерів на закупівлю товарів, робіт та послуг за державні кошти, отримані від служби автомобільних доріг області у розмірі 704,8 тисяч гривень.

Також прокуратурою столиці проводяться перевірки з питань законності використання бюджетних коштів, виділених на підготовку до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу при закупівлі товарів, робіт та послуг КП "Київський метрополітен", КП "Міжнародний аеропорт "Київ".

За дорученням прокуратури Львівської області здійснюються ревізії щодо використання 210 мільйонів гривень бюджетних коштів, виділених у 2011 році державному підприємству "Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у місті Львові".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування