Пінчук надихнув Яценюка зайнятися молоддю

Субота, 28 травня 2011, 19:42

Лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк планує оплатити молодим українцям освіту за кордоном.

Про це він заявив на прес-конференції в Дніпропетровську, повідомили ЛІГАБізнесІнформ в прес-службі Інституту Горшеніна.

"Я відкриваю окрему програму для молоді. Нещодавно фонд Віктора Пінчука запрошував мене на читання лекцій у рамках програми "Завтра. Ua". Після цього я зрозумів, що ми повинні спиратися на молоде покоління. Тому я повністю переформатують роботу нашої громадської організації, яка буде називатися "змiни майбутнього", - розповів він.

"У рамках цієї програми буде відкрито кілька грантових програм для молоді. Сьогодні молодь, яка займається культурою і мистецтвом може отримати гранти від фонду "Open Ukraine", який був заснований мною і перебуває під керівництвом Терезії Яценюк", - зазначив політик.

"Також ми плануємо відкрити окремі програми з навчання для того, щоб молодь мала можливість навчатися за кордоном і в Україні. Ми маємо намір мобілізувати молодь, щоб вона боролася за своє майбутнє", - додав Яценюк.

"Молоде покоління має боротися проти наркоманії, тютюнопаління та вести пропаганду здорового способу життя. Тому ми відкриваємо дитячі майданчики, прибираємо кіоски, які торгують алкоголем і сигаретами. Ми активно боремося з продажем наркотиків у школах і цим також повинна займатися молодь", - також відзначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування