Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович знову наїхав на Азарова

Понеділок, 30 травня 2011, 17:20

Президент Віктор Янукович наполягає на тому, щоб Кабмін активізував роз'яснювальну роботу з населенням і розповідав про свої кроки і плани.

Про це він сказав на засіданні координаційної ради з підготовки до святкування 20-річчя незалежності, повідомляють Українські новини.

"Я, шановні колеги, знову виступаю з таким закликом, щоб ми з вами з розумом і відповідальністю підійшли до цієї роботи...Щоденна робота влади, вона повинна створювати відповідний суспільний клімат в усіх напрямках", - підкреслив президент.

При цьому Янукович зазначив, що в засобах масової інформації звучить багато критики щодо кроків, які здійснюються владою, однак практично не йдеться про результати цих кроків.

"Та критика, якою переповнені сьогодні всі канали, засоби масової інформації, - це добре, незважаючи на те, що нам постійно вказують, що у нас немає свободи слова. Але я взагалі, Микола Янович, останнім часом не чую, а що влада робить?" - підкреслив він.

Янукович у черговий раз закликав прем'єр-міністра Миколу Азарова виважено підійти, зокрема, до питань формування тарифів на житлово-комунальні послуги і зробити все можливе, щоб до 20 річниці незалежності населення бачило перспективи.

Як відомо, нещодавно Янукович жорстко розкритикував Азарова під час презентації стратегії розвитку Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування