Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Регіонах" вважають, що "чорні списки" погіршать негатив України

П'ятниця, 10 червня 2011, 18:18

Ініціатива опонентів влади звернутися до Євросоюзу з вимогою заборонити в'їзд до країн ЄС ряду українських чиновників і складання "чорних списків" приречена на провал.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Олег Надоша, повідомляє прес-служба партії.

"Такий крок з боку опозиції може призвести лише до створення негативного іміджу в очах Європи для всієї України", - зазначив він.

"На жаль, опозиція не вперше вдається до дій, які виставляють наша держава не в кращому світлі для міжнародної спільноти. І якщо з'являться подібні "чорні списки", це тільки посилить справу", - додав депутат.

"Опозицію, схоже, це не хвилює - вони дбають тільки про свої рейтинги, переслідують виключно особисті цілі, хочуть "відбілити" себе коханих, а доля всієї країни їм глибоко байдужа", - переконаний Надоша.

Він також підкреслив, що якщо в такі "чорні списки" будуть включені представники правоохоронних органів, що розслідують кримінальні справи проти колишніх високопоставлених чиновників, це можна буде розцінити як прямий тиск на суд.

"Це може свідчити про те, що опозиція навмисно намагається очорнити і політизувати судовий процес, надати йому негативне забарвлення в очах суспільства", - вважає політик.

Крім того, Надоша зазначив, що якби опозиція дійсно була налаштована конструктивно, то разом з владою працювала б на створення позитивного іміджу України на міжнародній арені.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування