Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль дивується, що Тихонов так довго протримався

Понеділок, 13 червня 2011, 10:24

Колишній губернатор Луганської області, нардеп Геннадій Москаль вважає, що екс-міністр ЖКГ Віктор Тихонов не заслуговував цієї посади.

"А пан Тихонов ще довго протримався", - сказав він в інтерв'ю "Профілю".

Москаль нагадав, що коли він був губернатором, Тихонов очолював Луганську облраду.

"І коли трапилася аварія в Алчевську - лопнула труба опалення в 35-градусний мороз - там безвилазно сиділи міністри, двічі приїжджав президент, чотири рази збирався на виїзне засідання Кабмін. ​​А голова облради Тихонов не приїхав жодного разу!", - обурився Москаль.

"Як йому могли довірити ЖКГ?! Він в області не зміг реалізувати свою ж програму "Питна вода Луганщини" з переробки шахтних вод у питну", - зазначив депутат.

На його думку, призначення Тихонова було платою за високий рівень електоральної підтримки Луганщини на президентських виборах.

"Але тоді зіграв загальний настрій мешканців регіону, а не особистий авторитет Тихонова. Крім підтанцьовки під час приїздів Віктора Януковича і заспівів "Я-ну-ко-вич!!!", Тихонов більше ніякого внеску в його перемогу не вніс", - вважає Москаль.

"Президент віддав кожному шматок пирога за свою перемогу. Далі людина повинна сама тягнути цей віз. Якщо не тягне, її повинна спіткати доля Тихонова", - додав екс-губернатор.

Як повідомлялося, 1 червня президент звільнив Тихонова з посади віце-прем'єра, міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ за зрив реформи ЖКГ. 3 червня ЗМІ повідомили, що Тихонов незабаром буде призначений послом України в Білорусі. Того ж дня президент звільнив з цієї посади Романа Безсмертного.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування