Гриценко нагадав Яценюку, що його рейтингу недостатньо

Понеділок, 13 червня 2011, 15:48

Народний депутат Анатолій Гриценко вважає, що змінити владу в Україні можна тільки після президентських виборів.

В інтерв'ю Odessa Daily він пояснив, що після повернення Конституції 1996 року основні повноваження зосереджені в руках президента, і навіть перемога опозиції на парламентських виборах не дозволить проводити іншу політику.

За його словами, потрібно формувати управлінську команду, яка змогла б перемогти на президентських виборах, відзначає "Дзеркало тижня".

Що стосується можливості об'єднання опозиційних сил, то Гриценко вважає, що більшість опозиційних сил буде зацікавлена у спільних діях.

"Я роблю акцент на слові "більшість". Чому? Тому що далеко не всі опозиційні партії, які називають себе такими, ними є. Частина з них заграє з Банкової, частина отримує фінансування з Банкової, координує свої кроки з Банковою, тому з такими буде складніше домовитися", - уточнив Гриценко.

На питання про об'єднання зусиль з політичними силами Юлії Тимошенко та Арсенія Яценюка лідер партії "Громадянська позиція" відповів, що "краще запитати в них".

"Тимошенко зараз практично кожен день проводить у прокуратурі, і мені зрозумілий її стан. Що стосується Яценюка, думаю, що він повинен розуміти: якщо ми хочемо змінити владу в країні, недостатньо тих 7-10% рейтингу, які фіксують соціологи у "Фронту змін", для того щоб змінити владу", - зазначив політик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування