Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман про Європу: все йде за планом

Вівторок, 14 червня 2011, 23:10

Звіти міжнародних правозахисних організацій не заважають євроінтеграції України.

Про це заявила радник президента Ганна Герман в ефірі 5 каналу, коментуючи звіт міжнародної правозахисної організації Freedom House.

"Економічна співпраця, євроінтеграція, намагання Україні підписати угоду про асоціацію, для якої багато чого зроблено, вся ця робота йде своєю чергою", - зазначила вона.

"Вся ця робота буде завершена, і ми дуже сподіваємося, що наприкінці цього року угода про асоціацію України і Європейського Союзу буде підписана...", - заявила радник президента.

При цьому Герман уточнила: "Не розумію турбот, цієї стурбованості і хвилювань, все йде за планом".

"Віктор Янукович, президент України, поїде до Страсбурга, виголосить там свою промову, у нього будуть там кілька зустрічей, дискусії. Діалог триває. Ми відчуваємо, що нас чують у Європі, а ми чуємо Європу в Україні", - заявила вона.

"Я не бачу причин, для якихось хвилювань чи спекуляцій на цю тему. Мені здається, що прізвищу Тимошенко в Україні просто преса надає завеликої уваги і великої турботи. Все іде по плану. Стратегія президента ясна і чітка. Євроінтеграційність забезпечена законом", - додала Герман

Радник президента розповіла, що Янукович вже ознайомився зі звітом міжнародної правозахисної організації Freedom House "Б’ючи на сполох. На захист демократії в Україні".

"Президент України вже розглянув звіт цей повністю, хоча він бачив його і фрагментами, коли він оприлюднювався. Сьогодні він проаналізував цей звіт, ознайомився з ним і президент, безперечно, переконаний, що в процесі реформування нашої країни ми повинні реформувати всі сфери життя суспільства", - зазначила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: