Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Потенційний глава Держкомтелерадіо пояснив, чому закрили журналістів

Середа, 15 червня 2011, 19:00

Формат конгресу російськомовної преси не передбачав спілкування з президентом Віктором Януковичем.

Про це повідомив перший заступник глави Державного комітету телебачення та радіомовлення Олександр Курдінович присутній на заході, повідомляє "Телекритика".

"Президент зі сцени звертався до присутніх у залі, що вони можуть поставити йому запитання. Він передбачав, що ці запитання будуть поставлені, коли він знаходиться на сцені. Охочих не було, ніхто не підняв руку і не звернувся до нього. Тож після закінчення промови він попрямував до виходу їхати далі за своїм графіком", - розповів Курдінович.

Він наголосив, що іншого формату спілкування з президентом не передбачалося, оскільки у конгрес-холі не було місця, крім сцени, для організації підходу преси.

За словами першого заступника глави Держкомітету відкриття конгресу російськомовної преси не завершилося промовою президента: захід тривав ще протягом години.

Зачинені двері конференц-зали Курдінович пояснив тим, що в холі Янукович провів особисту зустріч з керівником адміністрації президента Російської Федерації Сергієм Наришкіним.

"Оскільки ця зустріч відбувалася тет-а-тет, охорона зробила все можливе, щоб не завадити проведенню розмови", - припустив він.

Після спілкування з паном Наришкіним президент вирушив у робочу поїздку до Вінниці, повідомив Курдінович.

16 червня Верховна Рада планує розглянути подання президента Віктора Януковича про призначення Олександра Курдіновича головою Держкомтелерадіо замість Юрія Плаксюка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування