Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко кажуть, що "лобісти" таки звертались до Азарова

Понеділок, 20 червня 2011, 18:33

Заяви уряду про те, що компанія Covington & Burling не зверталася з проханням надати документи щодо аудиту діяльності уряду Юлії Тимошенко, не відповідають дійсності.

Про це заявив захисник Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко, повідомляє прес-служба БЮТ.

Він продемонстрував журналістам відповідь Державного казначейства від 17 червня 2011 року на адресу компанії Covington & Burling.

 

"Сьогодні прозвучала заява прес-служби уряду про те, що нібито ніхто до них не звертався. Я в руках тримаю відповідь Державного казначейства на адресу компанії Covington & Burling українською мовою", - заявив Власенко.

Депутат повідомив, що компанія неодноразово намагалася зв’язатися з українським урядом, щоб отримати документи стосовно порушених проти Тимошенко справ, але безрезультатно.

Разом з тим захисник Тимошенко зазначив, що компанія проводила аналіз документів, на основі яких будується звіт американської аудиторської компанії Trout Cacheris, яку найняв уряд Азарова, та офіційних відповідей з Мінфіну, МОЗ та інших відомств на запити народних депутатів.

"Covington&Burling" дійшли до висновку, що уряд Тимошенко не витратив жодної копійки Кіотських грошей. Що стосується закупівлі автомобілів "Опель-комбо" - тут теж немає жодної складової злочину", - сказав Власенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування