Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров хоче, щоб злостивці засукали рукава

Вівторок, 21 червня 2011, 10:54

Прем'єр-міністр Микола Азаров закликає опозицію об'єднатися з владою у проведенні реформ.

Про це він сказав журналістам, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Реформи, які в країні проводяться, настільки важкі, настільки складні, що треба, вибачте, не шуміти з трибуни, не базікати, а підставити лікоть", - заявив Азаров.

За його словами, "в тих країнах, які провели успішні реформи, була єдність в суспільстві, єдина воля суспільства у проведенні реформ".

"Критикувати нас і знаходити недоліки - це ж найпростіше. Ми самі їх бачимо", - сказав Азаров.

Він підкреслив, що уряд намагається максимально усувати існуючі недоліки.

"Прийшла тверда надійна влада, яка не допустить у країні ні дефолтів, ні криз. Треба нарешті заспокоїтися і зайнятися творчою роботою", - зазначив прем'єр.

"І опозиції пора б, бачачи, які важкі реформи в країні проводяться, замість абсолютно необ'єктивної, зловмисної, злостивої критики засукати рукава і разом витягати країну з кризи", - додав Азаров.

Прем'єр заявив, що на даний час в країні проведено стільки реформ, скільки не проводилося за останні 20 років.

"Це, можливо, комусь здається, що вони йдуть повільно. Може, хтось хоче представити, що вони йдуть повільно, але вони йдуть у відповідності з тими темпами, у відповідності з тими можливостями, які є у країни", - сказав він.

При цьому Азаров зазначив, що у деяких випадках просто не можна форсувати події, навівши у якості приклада пенсійну реформу, яка обговорювалася в країні, починаючи з вересня 2010 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...