Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина" назвала Януковича садистом за "шок без терапії"

Середа, 22 червня 2011, 10:15

Партія "Батьківщина" нагадує, що Віктор Янукович під час виборів обіцяв "покращення життя вже сьогодні", а не "шокову терапію".

"Коли Янукович йшов на президентські вибори, він обіцяв не шокову терапію, а покращення життя вже сьогодні", - заявляє вона, коментуючи заяву президента про те, що він застосовує шокову терапію.

"Економічна політика Януковича - це не шокова терапія, а шок без терапії", - вважає "Батьківщина"

"Очевидно, що Янукович в черговий раз в характерному для нього стилі обмовився. Адже шокова терапія – це коли лікар завдає болю пацієнту заради подолання тяжкої хвороби. А от коли одна людина просто полюбляє робити боляче іншим, це називається садизмом", - йдеться у заяві партії.

"Так звані реформи Януковича є не реформами, а таким перерозподілом грошових потоків та власності, коли найбідніші повинні платити дедалі більше, щоб мултимільярдери з оточення Януковича ставали ще багатшими", - стверджує "Батьківщина".

За словами партійців, "не можна назвати податковою реформою збільшення податків, реформою житлово-комунального господарства – зростання тарифів на житлово-комунальні послуги, а пенсійною реформою – рішення випускати людей на пенсію вже майже після смерті".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування