Партійці Тимошенко проігнорували збори у Могильова

Четвер, 23 червня 2011, 20:06

Представники Київської міської організації "ВО "Батьківщина" проігнорували запрошення міліції узгодити дій пікетувальників та органів внутрішніх справ.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ за результатами зустрічі начальника Департаменту міліції громадської безпеки МВС Віктора Ратушняка із представниками організацій, що висловили бажання пікетувати 24 червня Печерський суд Києва.

"На жаль, з усіх учасників, які подавали заявки на участь у пікетуванні, на зустріч прибули лише представники політичної партії "Загальновоїнська спілка України", - повідомили в прес-службі.

Ратушняк озвучив заявки тих громадських організацій, які планують взяти участь у завтрашньому пікетуванні.

Серед них, окрім спілки, також заявка Київської міської організації "ВО "Батьківщина" з орієнтовною кількістю учасників заходів - близько 10 тисяч осіб.

За словами представника керівництва правоохоронного відомства, міліція зробить усе від неї залежне, аби забезпечити громадський порядок та спокій громадян, зберігши при цьому право громадян на мирні зібрання відповідно до Конституції.

У той же час Ратушняк звернувся до представників громадських організацій із проханням зробити все від них залежне, аби не допустити будь-яких правопорушень та протистояння в суспільстві.

Результатом зустрічі між представниками керівництва МВС та "Загальновоїнської спілки України" стало досягнення домовленостей про унеможливлення будь-яких порушень громадського порядку та протистоянь.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування