Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богословська хоче бачити Тимошенко за ґратами, бо у неї манія величі

П'ятниця, 24 червня 2011, 11:22

"Регіоналка" Інна Богословська вважає, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко має понести реальне, а не умовне покарання за свій злочин.

Про це вона заявила під час засідання у Печерському районному суді , який розглядає справу Тимошенко щодо газових контрактів з Росією.

"Я вважаю, що вона має бути засуджена до реального відбування покарання, бо найважливіше – це усвідомлення своєї вини, а в неї манія величі. Вона вимагає до себе спеціального ставлення, хоча вчинила банальний злочин", - сказала вона.

За словами Богословської, процес над Тимошенко триватиме не більше місяця, якщо її команда його не затягуватиме.

"Але я не виключаю, що команда Тимошенко провокуватиме її на різкі дії, які призведуть до зміни запобіжного заходу. Хтось сказав їм, що якщо Тимошенко буде під арештом, то це підвищить рейтинг БЮТ, і вона набере більше голосів (на парламентських виборах)", - сказала Богословська.

"Регіоналка" відкинула звинувачення депутатів від БЮТ, що саме вона привела до Печерського райсуду провокаторів – молодих людей у чорних футболках з портретами Путіна, Медведєва і Тимошенко.

"Я тут виключно як член тимчасової комісії", - сказала Богословська, тримаючи в руках пакет з супермаркету, в якому лежав величезний блок паперових серветок.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування