Тимошенко проситься в телевізор із Пшонкою. Відео

Неділя, 26 червня 2011, 00:18

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко просить телеведучих Савіка Шустера і Євгена Кисельова надати їй можливість у прямому ефірі дискутувати з представниками влади.

Про це Тимошенко сказала в інтерв’ю "Українській правді" в суботу в залі суду.

"Я можу ще раз звернутися і до Савіка Шустера, і до Кисельова з проханням, щоб вони надали можливість через свої ток-шоу пояснити людям, що сьогодні відбувається…", - зазначила Тимошенко.

Наприклад, вона запропонувала запросити її до ефіру разом з генпрокурором Віктором Пшонкою і дати можливість з ним дискутувати.

На питання, коли вона хоче бути запрошеною на ток-шоу, Тимошенко відповіла: "У будь-який момент, не має значення. Бажано, щоб це було швидше".

Коментуючи висловлювання Шустера про те, що він не може запросити Тимошенко до ефіру, оскільки вона є обвинуваченою стороною в судовому процесі, екс-прем'єр сказала:

"Завжди, щоб обмежити свободу слова, знайдеться дуже добре і нібито-то обґрунтоване пояснення".

"Насправді мені здається, що УТ-1, яке повністю контролюється і керується адміністрацією президента, не дає можливість правильно і чесно працювати в тому числі програмі "Шустер live", - зазначила вона.

За словами Тимошенко, "Савіку доводиться кожен раз обирати між можливістю продовжувати свою програму, але продовжувати, знаходячи певні компроміси з адміністрацією президента, або він постане перед загрозою закриття своєї програми".

Також в інтерв’ю "Українській правді" екс-прем'єр повідомила, що зараз читає книгу "Вікіноміка" Дона Тепскотта.

"Це те, що треба почитати зараз багатьом політикам. Я переконана, що ця книга дає відповіді на те, як вибудовувати в політиці відкриті системи, які позбавляють владу монополій і дають можливість людям бути учасниками всіх процесів у своїй країні", - зазначила вона.

Українська правда

 

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування