Шустер розповів, чому кличе Богословську, а не Тимошенко

П'ятниця, 24 червня 2011, 22:14

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко не запрошена на ефір програми "Шустер Live", так як її справа перебуває на розгляді в суді.

Про це заявив в прямому ефірі ведучий програми "Шустер Live" Савік Шустер, відповідаючи на питання депутата від БЮТ Андрія Шевченка.

Він уточнив, що Тимошенко просилася на ефір, "як і кожного тижня".

"Наша тема: лист міністра оборони Росії, яка має пряме відношення до Юлії Тимошенко. Якщо я в цій студії влаштую судилище, це буде неправильно", - розповів Шустер.

"Як ви собі уявляєте? Ми влаштуємо суд, у нас будуть присяжні, дві групи, і вони вирішать: винна або не винна Юлія Тимошенко. Це ж божевілля", - заявив журналіст.

Відповідаючи на зауваження Шевченко, що депутат від Партії регіонів Інна Богословська вже одинадцятий раз за рік приходить на ефір телепрограми, Шустер сказав: "Якщо Інна Богословська кращий спікер у партії на цю тему, і вона поки що не обвинувачена ні в чому, а її тільки обливають водою...".

"Як би я не розумів, що все, що робилося проти Михайла Ходорковського, було несправедливо, мені було б складно в момент суду запросити його до студії. І навіть не тому, що Кремль би мені цього не дозволив, от мені, як журналісту, було б складно", - пояснив ведучий.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...