Лавринович розповів, коли розженуть частину місцевих чиновників

Вівторок, 12 липня 2011, 18:22

Розробка пропозицій щодо другого етапу адміністративної реформи буде завершена восени.

Про це повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович після зустрічі з президентом Віктором Януковичем в Криму, передає прес-служба президента.

"Ми сьогодні підбили підсумки першого етапу і визначили графік діяльності робочої групи на другий етап", - розповів Лавринович.

Він наголосив, що нині практично завершено реалізацію першого етапу адміністративної реформи.

"Наступний етап стосуватиметься реорганізації роботи територіальних органів виконавчої влади", - сказав міністр юстиції.

"І на наступний рік у державі мають діяти вже чітко визначені напрямки реалізації повноважень усіх центральних органів влади, їх територіальних органів і місцевих державних адміністрацій", - зазначив він.

"2012 рік буде присвячений аналізу того, яким чином будуть функціонувати новоутворені чи реорганізовані органи виконавчої влади", - сказав міністр.

Лавринович зауважив, що система цих органів та їх чисельність будуть переглянуті відповідно до функцій, які потрібні для ефективної роботи територій та надання громадянам необхідних послуг.

Після завершення цього етапу, за словами міністра, президенту буде представлений звіт і прийняті рішення щодо розподілу функцій територіальних органів влади.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...