Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До суду над Тимошенко потрапили тільки 4 журналісти і декілька камер

П'ятниця, 15 липня 2011, 08:49

Судова міліція Печерського райсуду Києва за 40 хвилин до початку розгляду кримінальної справи Юлії Тимошенко обмежила доступ журналістів до зали засідань.

Про це повідомляє "БЮТ-Батьківщина".

"Для того, щоб потрапити до зали, представники засобів масової інформації прийшли до суду о 7-й годині ранку, проте до будівлі почали пускати лише о 8-й, тобто лише за годину до початку судових слухань", - повідомляє прес-служба партії.

"Таким чином, до зали судових засідань змогли потрапити тільки 4-ро журналістів, які представляють українські та закордонні друковані ЗМІ", - сказано в повідомленні.

"Крім того, до зали пропустили 8 телевізійних камер, а також декілька стаціонарних камер для здійснення прямої трансляції судового засідання", - інформує партія Тимошенко.

Між тим, у залі суду вже присутні народні депутати від "БЮТ-Батьківщини", а також представники дипломатичного корпусу, зокрема посол Німеччини в Україні, повідомляє УНІАН.

Напередодні фракція "БЮТ-Батьківщина" заявила, що за вказівкою президента пряму трансляцію судового процесу над Юлією Тимошенко найближчим часом заборонять.

Депутат Віктор Швець повідомив, що на засіданні суду у "газовій справі" у п’ятницю, 15 липня, екс-прем’єр представить свого нового адвоката, передає Радіо "Свобода".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування