Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко: Росія надала психологічну підтримку Тимошенко

П'ятниця, 15 липня 2011, 21:34

Росія показала Україні, що борги Юлії Тимошенко не мають ніякого стосунку до газових контрактів 2009 року.

Таку думку озвучив лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко в ефірі 5 каналу, коментуючи лист Міноборони Росії до уряду Азарова з проханням погасити борг корпорації "Єдині енергетичні системи України" в сумі 405,5 мільйонів доларів.

За словами політика, про "те, що приватна компанія ЄЕСУ мала борг перед Міністерством оборони Росії, було відомо".

"Цей лист міністра оборони Росії не має жодних юридичних наслідків, тому що за жодних умов держава Україна не візьме на себе зобов’язання за борги приватної компанії. ЄЕСУ чи будь-якої іншої", - зауважив політик.

"Насправді, в цьому листі російського міністра я бачу психологічну підтримку з боку Росії Юлії Тимошенко", - заявив Гриценко.

Він зазначив, що тимчасова слідча комісія, яку очолює депутат від Партії регіонів Інна Богословська, намагається переконати українське суспільство в тому, що "Тимошенко підписувала ці контракти, стояла за спиною глави НАК "Нафтогаз", намагаючись закрити справу по ЄЕСУ".

"Цим листом Росія показала, що справа не закрита. Значить, і цього аргументу немає. Росія посилає сигнал: розберіться самі з цією справою. Вона не має відношення до того, що було підписано в Москві", - вважає депутат від НУНС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування