Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Банковій вважають, що лист американців не потребує відповіді

Середа, 20 липня 2011, 22:22

Заяви посадовців Freedom House і Атлантичної Ради не потребують відповіді.

Про це заявила радник президента Ганна Герман в ефірі 5 каналу, коментуючи відкритий лист президента Freedom House Девіда Кремера і його американських колег до президента ВІктора Януковича.

"Питання, яке поставлене Freedom House воно риторичне і не потребує відповіді. Оскільки, ми вже не один раз говорили, що в Україні немає політичних переслідувань і занадто політизувати цей процес, який відбувається, ті процеси два, я думаю, не варто", - сказала вона.

Герман зазначила, що "днями арештували ще одного представника опозиції - Василя Волгу".

"За підозру в хабарництві. Арештовують і закривають, щодня майже, багато високопоставлених чиновників діючих... Не треба робити з цього політику, треба дочекатися вироків суду і розглядати ці питання чисто у правовому полі", - уточнила вона.

Радник президента також назвала статтю британської газети "The Financial Times" про те, що у президента Віктора Януковича з'явилася своя справа ЮКОСа, "тенденційною".

"Це чудово, що увага західної преси підвищена стосовно України. Було б дуже погано, якби захід і західна преса не звертали жодної уваги на те, що тут діється", - зазначила Герман.

"Увага Європи прикута до України, якщо появляються деколи тенденційні статті, це свідчить про те, що опозиція дуже добре працює з західною пресою. Наймають багатьох іміджмейкерів", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: