Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони": з провокаціями треба йти в органи, а не в ЗМІ

Четвер, 21 липня 2011, 18:11

Громадяни, яким відомі факти про підготовлювані протиправні дії, зобов'язані звертатися до правоохоронних органів.

Про це говоритися в повідомленні прес-служби Партії регіонів, щодо інформації про провокації, які готуються під Печерським судом.

"Ми вже давно звикли до провокацій БЮТ, до наполегливих спроб його представників будь-яким способом дискредитувати нашу політичну силу. Однак сьогоднішній інцидент виходить за рамки традиційної для них маніпулятивної практики боротьби з політичними опонентами", - наголошується в повідомленні.

"Черговою мішенню для інформаційної атаки обрані громадські рухи та організації, які "посміли" відкрито заявити про свою позицію, висловити свою, відмінну від очолюваної Тимошенко політичної сили, точку зору", - заявили в "Регіонах".

"Їх позицію і дії тут же називають "політично мотивованими", пов'язують з Партією регіонів", - додали в прес-службі.

"Таким чином, не забуваючи на кожному розі голосити про свою прихильність демократичним цінностям, БЮТ, по суті, розв'язує боротьбу з інакомисленням, зазіхає на конституційні права громадян на свободу слова та зібрань, руйнує віру людей у ​​побудову сильного громадянського суспільства", - вважають в "Регіонах".

"Тут доречно нагадати, що будь-який громадянин, якому стають відомі факти про підготовлювані протиправні дії, зобов'язаний негайно звернутися з відповідною заявою в правоохоронні органи", - говориться в повідомленні.

У партії вважають за необхідне закликати Павла Целовальнікова, який "нібито має в своєму розпорядженні таку інформацію, виконати свій громадянський обов'язок, а не влаштовувати псевдорозкриття, піар-шоу, біля будівлі Печерського суду".

"Висловлюємо впевненість, що БЮТу і його штатним посібникам-провокаторам не вдасться відвернути увагу громадськості від резонансних судових процесів, які розслідують масштабні корупційні діяння їх злодійкуватих лідерів", - заявили в "Регіонах".

Як відомо, у четвер учасник акції "Тимошенко до відповіді" закликав своїх колег відмовитися від участі в заходів, ініційованих Партією регіонів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: