Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партійці Ющенка кажуть, що про них розповсюджують "всяку всячину"

П'ятниця, 22 липня 2011, 22:53

Інформацію про те, що у Львові "Наша Україна" не підтримала резолюцію щодо політичного переслідування колишніх урядовців, було перекручено.

Про це заявив заступник глави політради партії "Наша Україна" Володимир Огризко, повідомляє прес-служба партії.

"Мені здається, що тут хтось хоче видати бажане за дійсне. Або хтось сфальшував інформацію несвідомо, або зробив це навмисно", - зазначив він.

"Правда дуже проста. "Наша Україна" має у Львівській міській раді трьох депутатів. Під час засідання двох депутатів від нашої партії не було, бо вони були у відпустці, а третій залишив засідання ще задовго до розгляду цієї заяви, бо був незгодний з рішенням, яке було прийнято з якогось господарського питання", - розповів він.

"Тобто нікого з депутатів від "Нашої України" на засіданні не було. Про що тоді мова?", - уточнив Огризко.

"У мене простий висновок: дехто дуже не хоче, щоб "Наша Україна", яка останнім часом почала активну роботу, у тому числі в колі опозиції, набирала популярності та політичної ваги. Тому й розповсюджують всяку всячину", - додав політик.

При цьому він підкреслив: "Щодо позиції "Нашої України" до процесу над Тимошенко й Луценком, то була не одна заява, де чітко сказано, що ми категорично проти політичного переслідування, що ми - за прозорий процес, щоб усе відбувалося на європейських, справедливих засадах".

Як відомо, раніше депутати Львівської міськради висловили глибоке занепокоєння та повну незгоду з політичними процесами, що відбуваються в Україні.

Водночас, повідомлялося, що представники "Нашої України" за це рішення не голосували.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування