Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Добкіну треба навчитися витрачати 25 мільйонів щомісяця

П'ятниця, 29 липня 2011, 16:10

Кабінет міністрів України ухвалив рішення про виділення Харкову близько 100 млн. грн. на будівництво станції метро "Перемога".

Про це у прес-службі Харківської облдержадміністрації повідомили агенції УНІАН з посиланням на губернатора Михайла Добкіна.

"Проспект Перемоги" стане 30-тю станцією Харківського метрополітену.

Вона буде розташована на Олексіївській лінії метро, відразу за станцією "Олексіївська" і стане кінцевою цієї лінії. Гроші надійдуть восени і мають бути освоєні до кінця цього року.

"Ці гроші будуть освоєні в 2011 році виключно на будівництво станції метро "Перемога". Гадаю, ми почнемо отримувати ці кошти починаючи з вересня. Часу в нас мало, необхідно буде освоювати по 25 млн. грн. на місяць - це не так і мало", - сказав Добкін.

Як відомо найскандальнішим придбанням харківського метро є покупку без тендеру 10 лавок, які в кінці минулого року Нацагентство з Євро-2012 погодило на загальну суму 630 тисяч гривень. "Харківський метрополітен" тоді заявляв, що "порівнювати вартість звичайних паркових лавок і трисекційних лав станції метрополітену некоректно".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування