Азаров і Тігіпко кличуть до себе всіх роботящих

Вівторок, 16 серпня 2011, 19:57

Громадяни, політичні і громадські організації, що прагнуть підтримати реформи президента, мають об’єднатися.

Про це йдеться в спільній заяві голів Партії регіонів та партії Сильна Україна Миколи Азарова і Сергія Тігіпка, щодо об’єднання двох партій.

"Час та інтереси народу вимагають відповідальної політики та консолідації всіх здорових сил суспільства", - йдеться в заяві.

В документі зазначається, що об’єднання відбувається "для того, щоб потужно підтримати реформи, які розпочав президент з метою підвищити рівень життя людей".

Політики зазначають, що об’єднання відбувається вчасно, "коли світ стоїть перед новими викликами, пов’язаними з наступною хвилею глобальної економічної кризи".

"Не менш серйозними є виклики внутрішні. Політичні сили, які живляться з розбрату, продовжують спроби протиставити одне одному людей, які насправді хочуть спокійно працювати і жити в добробуті", - заявляють лідери партії.

"Спосіб політичного існування цих сил вчорашнього дня - популізм, демагогія і політиканство. Вони не вміють працювати, і тому кличуть до революцій. Вони втягують суспільство у порочне коло протистояння, яке руйнує творчі плани людей. Це вкрай небезпечно для успішного майбутнього нашої Батьківщини", - йдеться в заяві.

Політики нагадали, що історія України "вже не раз вчила, що там, де немає згуртованості, програє держава і народ".

"Події останніх років, коли влада безкінечно інтригувала, сварилася, була некомпетентною і слабкою перед внутрішніми і зовнішніми проблемами - зайве підтвердження того, що політиканство прирікає країну на провал", - вважають лідери партії.

"Є лише один шлях - консолідація. Об’єднання конструктивних сил навколо спільної мети - побудови справедливого суспільства, в якому громадяни житимуть гідно", - зазначається в заяві.

"Ми сьогодні робимо відповідальний крок до такої консолідації сил - виходимо до наших однопартійців, до суспільства з ініціативою: об’єднати дві потужні політичні сили в одну партію", - підсумували політики.

Азаров і Тігіпко закликали до об’єднання "всі політичні партії, які готові працювати на побудову сильної демократичної європейської держави".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування