Азаров нахамив журналістці, яка поцікавилася долею Черновецького

П'ятниця, 19 серпня 2011, 11:35

Прем`єр Микола Азаров вважає, що відсутність на робочому місці мера Києва Леоніда Черновецького не впливає на якість роботи столичної влади.

Про це він заявив на брифінгу у п’ятницю, повідомляє УНІАН.

"Я зараз обговорюю всі ці питання щодня практично в Києві з чинним головою адміністрації (Олександром Поповим). Для мене немає жодних проблем і для уряду також", - сказав Азаров.

При цьому він висловив подив, що журналістів хвилює тема відсутності Черновецького на робочому місці.

"Якісь проблеми через це в Києві є? Давайте задамося питанням. Є якісь проблеми через те, що Леонід Михайлович зараз перебуває в якійсь відпустці чи ні? У киян є проблеми?".

При цьому Азаров запитав у журналістки, яка ставила запитання про відсутність Черновецького, її прізвище, і пообіцяв зателефонувати найближчим часом Черновецькому і повідомити, що вона цікавиться його відсутністю.

"У Попова виходить? Виходить. А йому заважає відсутність Черновецького? Не заважає. А от дівчині заважає. Я спеціально сьогодні зателефоную Черновецькому і скажу, що дівчина, Льоню, без тебе жити не може. Негайно зв`яжися з нею, поінформуй її", - сказав він.

Як відомо, Черновецький практично не з`являється на своєму робочому місці з листопада минулого року, коли головою КМДА було призначено Попова.

27 січня Азаров доручив Попову "обов`язково знайти" Черновецького і повернути його до роботи, однак досі цього зроблено не було.

Нещодавно ЗМІ повідомляли, що Черновецький перебуває в Ізраїлі, громадянином якого є вже 17 років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування